Muren onderkappen

Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

Wilt u direct een gratis prijsopgave voor het onderkappen van uw muren? U kunt geheel vrijblijvend advies en offertes aanvragen via het formulier aan de rechterzijde van deze pagina.

Mechanische en chemische waterkering

U kunt gebruik maken van een zowel mechanische als chemische waterkering, afhankelijk van uw voorkeur en de mogelijkheden met betrekking tot de muur. Indien u last heeft van optrekkend vocht of vocht dat doorslaat kunt u zich daar op verschillende manieren tegen wapenen.

U zorgt er met de mechanische waterkering voor dat u gebruik maakt van een nieuwe laag stenen, die u voorziet van de juiste materialen om het doorslaan of optrekken van het vocht tegen te gaan. Wilt u zich hak- en breekwerk besparen in de gevel? Dan kunt u in plaats daarvan beter gebruik maken van een chemische waterkering.

Uiteraard kan de specialist bij u uit de omgeving u veel meer vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende methoden. De mechanische waterkering is vooral interessant op het moment dat u een nieuwe woning laat bouwen, of u een bepaalde muur wilt en kunt vervangen. Is dit niet mogelijk, of kiest u liever voor een methode die minder voeten in de spreekwoordelijke aarde heeft? Dan is het verstandiger om gebruik te maken van de chemische waterkering. Vraag de specialist altijd naar de materialen die hij of zij gebruikt, aangezien de juiste middelen geen brandbare oplosmiddelen zullen bevatten, waardoor u hier veilig gebruik van kunt maken.

Hak- en breekwerk bij mechanise waterkering.

Hak- en breekwerk bij mechanise waterkering.

1
Offertes aanvragen
Welk vochtprobleem heeft u in uw woning?
Waar situeert het vochtprobleem zich?
Eventuele toelichting op vochtproblemenmore details
0 /
Wanneer wilt u het probleem laten oplossen?
Uw gegevens
Voornaamyour full name
Achternaamyour full name
Straatnaamyour full name
Nr.your full name
Postcodeyour full name
Woonplaatsyour full name
Telefoonnummeryour full name
Privacy
Previous
Next

Mechanische waterkering aanbrengen

Wilt u de mechanische waterkering aan laten brengen in een bestaande woning? Dan dient u de muur horizontaal door te laten zagen, bijvoorbeeld met behulp van een kettingzaag. Met name in oudere woningen kan dit de kwaliteit van de mortel aantasten, waardoor het niet verstandig is om hier gebruik van te maken. Daarnaast krijgt u te maken met relatief veel hak- en breekwerk, waardoor het gaat om een behoorlijke ingreep.

Horizontale afdichting

Horizontale afdichting.

Chemische waterkering aanbrengen

In plaats daarvan kunt u bij het aanbrengen van een waterkering beter gebruik maken van de chemische variant. De chemische vochtwering zorgt ervoor dat u door middel van gaten in de gevel een speciaal middel in kunt brengen, dat uit zal harden en er in vaste vorm voor zorgt dat er geen vocht meer omhoog kan trekken, of dit niet door kan slaan. Het is niet nodig om de muur door te zagen of deze uit te hakken, het is voldoende om een aantal gaten te boren die u uiteraard weer op kunt laten vullen. Laat de specialist u adviseren over de chemische waterkering en zorg er op die manier voor dat u het vocht buiten de deur kunt houden, zodat u binnen geen last zal hebben van vervelende vochtproblemen waar u niet op zit te wachten.

Wilt u direct een gratis prijsopgave voor mechanische of chemische waterkering? U kunt geheel vrijblijvend advies en offertes aanvragen via het formulier aan de rechterzijde boven aan deze pagina.

Wat biedt Vochtbestrijding-Experts.be u aan ?

Wat gaan wij voor u doen ?

Nadat u het formulier aan de rechterzijde correct heeft ingevuld en op verzenden heeft geklikt, gaan wij direct voor u aan de slag ! Wij benaderen maximaal 5 van onze vochtbestrijders in uw regio en zij zullen ervoor zorgen dat u snel informatie en een offerte voor de werkzaamheden ontvangt. Nogmaals: deze service is volkomen gratis en vrijblijvend en bespaart u veel uitzoekwerk !

Altijd meerdere vochtbestrijding experts in uw regio

Meer dan 140 Vochtbestrijding Experts in België

Gratis Offertes Ontvangen en Vergelijken = altijd geld besparen

Gratis Advies & Offertes van Vochtbestrijding Experts uit uw eigen regio

Injecteren muur

Uitgebreide garantie op alle werkzaamheden