Scheuren afdichten

Wilt u scheuren afdichten, bijvoorbeeld in de gevel? Zorg ervoor dat u de juiste stappen onderneemt en voorkom dat er opnieuw een barst of een scheur zal ontstaan, waardoor u opnieuw met vochtproblemen te maken kunt krijgen.

U kunt in principe zelf scheuren in de muur afdichten, of zorgen voor het afdichten van een scheur in de vloer. Heeft u hier weinig ervaring mee? Of ziet u het niet zitten om het zelf te doen? Vraag dan geheel vrijblijvend meerdere offertes aan bij specialisten bij u in de buurt. Zij zijn u daar graag mee van dienst.

Muurscheur

Scheur uithakken

U kunt zelf een scheur afdichten in de muur door de scheur eerst goed uit te hakken met een hamer en een beitel. Zorg er op die manier voor dat de massa uiteindelijk beter zal hechten, waardoor deze niet zomaar opnieuw kan barsten en u weer opnieuw dient te beginnen.

Wilt u direct een gratis prijsopgave voor het afdichten van muurscheuren of scheuren in de vloer? U kunt geheel vrijblijvend advies en offertes aanvragen via het formulier aan de rechterzijde.

1
Offertes aanvragen
Welk vochtprobleem heeft u in uw woning?
Waar situeert het vochtprobleem zich?
Eventuele toelichting op vochtproblemenmore details
0 /
Wanneer wilt u het probleem laten oplossen?
Uw gegevens
Voornaamyour full name
Achternaamyour full name
Straatnaamyour full name
Nr.your full name
Postcodeyour full name
Woonplaatsyour full name
Telefoonnummeryour full name
Privacy
Previous
Next
Beschadigde buitenmuur

Grondig reinigen

Wanneer u een scheur in de vloer of in de muur gaat afdichten is het van groot belang om het oppervlak eerst grondig te reinigen.

Zorg ervoor dat al het vuil goed wordt verwijderd, zodat hier geen sprake meer van is. Gebruik bij voorkeur tevens een stofzuiger om de scheur helemaal goed schoon te zuigen, zodat er ook geen stof meer aanwezig is.

Door grondig te reinigen zorgt u ervoor dat de scheur op een degelijke manier afgedicht kan worden, zonder dat deze gemakkelijk weer opnieuw kan ontstaan waardoor u opnieuw te maken kunt krijgen met een vochtprobleem in uw huis.

Muurreparatie

Hechtgrond aanbrengen en afdichtingsmassa gebruiken

Het is bij het afdichten van scheuren in de vloer of de gevel vervolgens van belang om de hechtgrond zorgvuldig aan te brengen en deze voldoende te laten drogen.

Neem hier de tijd voor en wacht met het aanbrengen van de afdichtingsmassa, tot het moment dat de gevel volledig droog is. U dient deze massa in 2 – 3 lagen aan te brengen, waarbij het van belang is om iedere laag ongeveer 24 uur te laten drogen.

Tenslotte kunt u een afdichtende coating aanbrengen, om de oude scheur in de gevel of vloer als het ware te verzegelen. Dit kunt u pas 2 – 3 weken na het afdichten van de scheur doen, dus neem hier even de tijd voor.

Dus wanneer de massa eerst goed gedroogd is, kunt u het geheel met de coating af werken. Op deze manier zorgt u er voor dat er weer één waterdicht geheel ontstaat, wat u geen vochtproblemen meer zal opleveren.

Wilt u direct een gratis prijsopgave voor het afdichten van muurscheuren of scheuren in de vloer? U kunt geheel vrijblijvend advies en offertes aanvragen via het formulier aan de rechterzijde boven aan deze pagina.

Injecteren scheurafdichting

Injecteren scheurafdichting

Wat biedt Vochtbestrijding-Experts.be u aan ?

Wat gaan wij voor u doen ?

Nadat u het formulier aan de rechterzijde correct heeft ingevuld en op verzenden heeft geklikt, gaan wij direct voor u aan de slag ! Wij benaderen maximaal 5 van onze vochtbestrijders in uw regio en zij zullen ervoor zorgen dat u snel informatie en een offerte voor de werkzaamheden ontvangt. Nogmaals: deze service is volkomen gratis en vrijblijvend en bespaart u veel uitzoekwerk !

Altijd meerdere vochtbestrijding experts in uw regio

Meer dan 140 Vochtbestrijding Experts in België

Gratis Offertes Ontvangen en Vergelijken = altijd geld besparen

Gratis Advies & Offertes van Vochtbestrijding Experts uit uw eigen regio

Injecteren muur

Uitgebreide garantie op alle werkzaamheden