Vochtonderzoek en Vochtinspectie

Wilt u een vochtonderzoek uit (laten) voeren, of zorgen voor een degelijke inspectie?

Hier bestaan een aantal mogelijkheden voor, bijvoorbeeld door met een tuinslang op de gevel te spuiten en na te gaan of er sprake is van doorslaand water.

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld het grondwaterpeil in de gaten houden en nagaan of er sprake is van optrekkend vocht als het gevolg van een hoog grondwaterpeil.

Aan de andere kant kunt u professionele ondersteuning inroepen om een vochtinspectie uit te laten voeren, bijvoorbeeld om in de spouw te laten kijken met een endoscoop.

Vochtanalyse

Vorstschade

Houd er rekening mee dat vochtschade lastig op te sporen valt vanwege verschillende redenen. Het vocht kan op verschillende plaatsen uw woning binnen dringen, waardoor het met name bij een hoge algehele luchtvochtigheid lastig is om na te gaan waar dit precies vandaan komt. Een natte plek op de muur kunt u nog wel vinden, maar met name vorstschade laat zich niet altijd gemakkelijk onderzoeken. Houd er rekening mee dat u een grondig vochtonderzoek uit zult moeten voeren, om bij de daadwerkelijke bron uit te komen.

Bron vorstschade

Vorstschade ontstaat over het algemeen niet op de plaats waar zich het daadwerkelijke probleem voordoet. Er is veelal sprake van een lek in de gevel of het dak, waar vocht of water door naar binnen kan komen. Dit hoopt zich vervolgens op, tot op het moment dat het buiten begint te vriezen. U loopt dan vorstschade op, terwijl het vocht al niet meer zit op de plaats waar het ooit binnen is gekomen. Wat dat betreft helpt het niet om de vorstschade te laten herstellen, zonder op zoek te gaan naar de bron en daar wat aan te doen. Richt het vochtonderzoek of de vochtinspectie daarom altijd op de bron van de problemen, niet op de symptomen waar u mee te maken krijgt.

1
Offertes aanvragen
Welk vochtprobleem heeft u in uw woning?
Waar situeert het vochtprobleem zich?
Eventuele toelichting op vochtproblemenmore details
0 /
Wanneer wilt u het probleem laten oplossen?
Uw gegevens
Voornaamyour full name
Achternaamyour full name
Straatnaamyour full name
Nr.your full name
Postcodeyour full name
Woonplaatsyour full name
Telefoonnummeryour full name
Privacy
Previous
Next
Vochtoorzaken traceren

Vochtoorzaken traceren

Bestrijden van symptomen of de oorzaak

Het grote verschil tussen de huis-tuin-en-keuken aanpak en de professionele wijze is het oplossen van symptomen, of van de oorzaak van een probleem. U kunt zelf een vochtonderzoek of vochtinspectie doen om na te gaan waar het vocht tot een probleem leidt, om het daar vervolgens weg te halen. Het is echter de kunst om de bron van de problemen te vinden. Door deze op te lossen zorgt u ervoor dat de vochtproblemen niet nog eens kunnen ontstaan, waardoor u daar definitief vanaf bent.

Wilt u direct een gratis prijsopgave voor een vochtonderzoek / vochtinspectie? U kunt geheel vrijblijvend advies en offertes aanvragen via het formulier aan de rechterzijde boven aan deze pagina.

Endoscoop

Endoscoop

Wat biedt Vochtbestrijding-Experts.be u aan ?

Wat gaan wij voor u doen ?

Nadat u het formulier aan de rechterzijde correct heeft ingevuld en op verzenden heeft geklikt, gaan wij direct voor u aan de slag ! Wij benaderen maximaal 5 van onze vochtbestrijders in uw regio en zij zullen ervoor zorgen dat u snel informatie en een offerte voor de werkzaamheden ontvangt. Nogmaals: deze service is volkomen gratis en vrijblijvend en bespaart u veel uitzoekwerk !

Altijd meerdere vochtbestrijding experts in uw regio

Meer dan 140 Vochtbestrijding Experts in België

Gratis Offertes Ontvangen en Vergelijken = altijd geld besparen

Gratis Advies & Offertes van Vochtbestrijding Experts uit uw eigen regio

Injecteren muur

Uitgebreide garantie op alle werkzaamheden